Coaching, hippisch persona branding, grafisch vormgeving paard, online trainingen

Andrea Druijff

Op een missie om met Hippisch Online de #RebelHorsegirls, de leergierige, de fanatieke ruiters en de tofste hippische ondernemers te helpen met het waarmaken van hun dromen.

Wie is.....


 Ik ben Andrea Druijff en ik ben het paardenmeisje achter HippischOnline en nog voordat ik kon lopen zal ik al op paard en die liefde is er nooit meer uitgegaan.

 

Ook was vroeger al zo’n meisje dat bloemetjes kweekte of dingen in elkaar knutselde zodat ik die kon verkopen voor aan de weg en dat is er nooit meer uit gegaan.

 

Na mijn grafische opleiding heb ik een MBO+ en een HBO Management opleidingen gevolgd en deze heb ik de afgelopen jaren aangevuld met opleidingen en cursussen in onder andere marketing, social media en coaching. 

 

Vanaf dat ik een klein meisje was wilde ik ook graag iets doen in de paarden en wilde ik liefste naar zoals het toen nog bestond, de welbekende paardenschool in Deurne.

 

Daar ben ik echter nooit gekomen maar dat betekent niet dat de droom en de wens om te werken in en met de paarden is vervaagd. Dat is alleen maar sterker geworden en dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ik sinds 2016 ik steeds meer voor en met ondernemers in de paarden ben gaan samenwerken en dat is dan ook wat ik het liefste doe!

 

Ik denk dat het tegenwoordig ontzettend lastig wordt gemaakt om jezelf te durven zijn, al roepen we dat allemaal zeker op social media en zeker in de paardenwereld zijn we goed om te kijken naar wat die ander wel of beter kan en cijferen ons zelf daarbij compleet weg.

 

Of we worden juist te competitief en doen er alles aan omdat te bereiken, zonder bewust te zijn van ons zelf of onze omgeving. 

 

"Let's be as honest as the horse we love." is een uitspraak die voor mij heel goed samenvat waarom ik graag mijn steentje wil bijdragen aan het verdelen en ontwikkelen van de kennis in de paardenwereld.

 

MY BIG WHY!

Omdat ik denk en zie dat er ontzettend veel "paardenmeisjes" en ondernemers zijn waar zoveel meer inzit dan eruit is gekomen tot nu. En omdat ik denk dat er net zoals ik voorheen, heel veel mensen met passie voor paarden en ondernemen rondlopen die heel veel excuses hebben om hun dromen niet waar te maken.

 

Iets wat zo ontzettend spannend kan zijn maar wat wel heel veel moois kan brengen en daarom doe ik dit, daarom wil ik graag de #RebelHorsegirls die eigenwijs genoeg zijn om te willen ondernemen in een sector waarin volgens iedereen geen geld te verdienen valt te helpen met het realiseren van hun dromen.

 

Ik denk dat het tijd is om de waardevolle relaties die wij hebben met onze paarden te gaan laten zorgen voor verbinding met andere in de paardensector en daarbij vooral niet vergeten waarom wij zo dankbaar mogen zijn om een #paardenmeisje te mogen zijn.

 

Ik ben gek op ondernemen, heb altijd een tal van ideeën, voor ieder een probleem een oplossing en ga voor mijn eigen weg van groei om mijn dromen waar te maken.

 

 

Expert in...

In Visuele Storytelling voor de hippische sector. Hippisch (Personal) Branding om jouw verhaal zichtbaarheid, kleur en vorm te geven. 

Het ontwikkelen en realiseren van hippische online- en offline trainingen.

arrow_drop_up arrow_drop_down