Social media Junkie

Kirsten Boerrighter

Een paardenmeisje verslaafd aan social media en met haar bedrijf Social media Junkie   
helpt zij sportieve ondernemers om gebruik te maken 

van de mogelijkheden die Social media biedt.

Wie is.....


Ik ben Kirsten Boerrigter, vanaf kleins af aan was ik een echt paardenmeisje en daarnaast was ik veel bezig met knutselen, maar wel altijd alles in het teken van de paarden. 


Toen ik op mijn vijfitende besloot om het huis uit te gaan, omdat ik perse naar de Paardenhouderij & Management opleiding in Barneveld wilde, stemde mijn ouders daar mee in. Daarvoor had ik een eigen pony en ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn ouders durfde het op 1 voorwaarde aan: als het niet gaat zeg ik het en kom ik weer naar huis. 


Ik heb er vier fantastische jaren gehad en met veel plezier allerlei management vakken geleerd. Uiteraard stonden die daar in het teken van paarden, maar deze kan je ook toepassen in andere branches. 


Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende springstallen stage gelopen en er was voor mij niks mooiers dan samen met het team naar een wedstrijd toe te werken.


Na mijn opleiding besloot ik naar Groningen te verhuizen. Ik wilde verder studeren. Naast de paarden was ik altijd al dol op knutselen, online en offline. Daarom besloot ik Communication & Multimedia Design te studeren, met als doel later bij een paardentijdschrift te werken.


Alle acties, cursussen en opleidingen deed ik met in mijn achterhoofd dat ik dat dan kan toepassen in de paardenbranche. Tijdens mijn studententijd heb ik altijd op stal gewerkt, om wel een connectie te behouden in het werkveld. Toen deze studie het toch niet bleek te zijn, ben ik overgestapt naar de AD Sport, Gezondheid & Management. 


Hier wilde ik mij focussen op ruiterfitheid. Ik sluit niet uit dat ik dit in de toekomst nog steeds ga doen, maar voor nu focus ik mij op social media. 


Met mijn bedrijf Social Media Junkie help ik merken in het wielrennen & paardensport aan meer online zichtbaarheid door middel van Instagram. Nieuw is mijn Instagram training waarbij ik andere ondernemers mijn kennis leer over dit mooie platform vol kansen en mogelijkheden!Expert in...

De inzet van Social media.

Instagram Content Advies

Social media trainingen.

arrow_drop_up arrow_drop_down