Paard & Winst - Susanne Bos - Hippisch Boekhouder

Susanne Blijleven - Bos

Per 1 juli 2014 is Susanne gestart met Susanne Bos Administratie & Winstadvies. Zij helpt hippische ondernemers aan meer grip op cijfers, zodat ze meer winst maken.


Wie ben ik?

Mijn naam is Susanne Blijleven-Bos. Ik ben gelukkig getrouwd met Gert-Jan Blijleven en moeder van een zoontje Jan-Gerrit. Na het Atheneum heb ik de opleiding HBO Bedrijfseconomie gevolgd op de HES in Amsterdam. Als bedrijfseconoom heb ik geleerd om cijfers juist te interpreteren en bedrijfsadviezen te geven. Echter heb ik nog een andere passie: paarden! Zo heb ik 4 shetlanders waarmee ik op locatie kom (www.pretmeteenshet.nl), een Nederlands trekpaard, een KWPN’er (waarmee ik Z-dressuur rijd) en een zelf gefokte fokmerrie (KWPN Firestone x Gribaldi x Ferro). Daarom is het mijn doel om ambitieuze ondernemers met een passie voor paarden succesvol te maken!

Cijfers zijn – naast paarden – mijn passie!

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers met een passie voor paarden succesvol, oftewel winstgevend te maken.

Na het Atheneum heb ik de opleiding HBO Bedrijfseconomie gevolgd aan de HES in Amsterdam. Hier heb ik als bedrijfseconoom geleerd om cijfers op de juiste wijze te interpreteren en bedrijfsadviezen te geven. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar bezig om ondernemers en bedrijven financieel te begeleiden. Door praktische oplossingen en handige tips help ik de ondernemer zijn doelen te behalen. Dit alles in begrijpbare taal, waarbij ik ook verder kijk dan alleen naar de cijfers uit het verleden.

Kortom: Ik ben de perfecte partner voor jouw plannen in de paarden! 


Geld verdienen is één ding, maar er goed mee omgaan is nog veel moeilijker!

Precies dat maakt mij anders dan een gewone boekhouder! Ik kijk namelijk niet alleen naar het verleden, maar juist naar de toekomst.


Wat zijn jouw dromen?

Hoe zorg je dat je altijd voldoende geld hebt, zelfs tijdens een crisis?

Ik help jou een financieel gezond bedrijf op te bouwen dat voor jou zorgt en waarbij je echt de vrijheid van het ondernemen kan ervaren!


Als je iets echt wilt, dan lukt het!


Daar geloof ik echt in! Daarnaast ben ik ook gewoon een nuchtere Nederlander en geloof ik niet in een werkweek van vier uur. Succes komt niet vanzelf aanwaaien, daar moet je echt wel wat voor doen! Je kan dit ook wel realistisch optimisme noemen.


Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?


Ik ben altijd op zoek naar manieren om nog sneller en efficiënter te werken. Niet alleen voor mij, maar juist voor jou. Tijd is kostbaar en juist daarom pak ik dingen zo praktisch mogelijk aan. 

Expert in...

Susanne is een boekhouder die hippische ondernemers begrijpt! En zij verzorgd graag de boekhouding van jouw hippische onderneming.
Winstadviseur om meer uit jouw onderneming te halen.
Verzorgen van een jaarlijkse controle van jouw administratie en het doen van aangiftes voor de BTW.

Geschikt voor alle rechtsvormen.

#Aanbod

winstplan maken Susanne bos hippische boekhouder paardenondernemer

Online Training: "Winstplan maken voor jouw hippische onderneming."

Tijdens deze online training leer je hoe je in 7 stappen een Winstplan maakt. Een Winstplan is een duidelijk financieel plan waarmee je inzicht krijgt in hoeveel je verdient, hoeveel je uitgeeft, hoeveel belasting je moet betalen en hoeveel er uiteindelijk voor jou als ondernemer aan geld overblijft.


Benieuwd naar de online training van Susanne? Bekijk hem hier!

arrow_drop_up arrow_drop_down